Milí přátelé, příznivci spolku Můj domov Dolní Kounice, z.s.

Předem vám všem přeji vše nejlepší do nového roku 2019.

S potěšením vám mohu oznámit, že spolek má již vytvořené nové logo a právě se pracuje na nových stránkách spolku – musíme být také trochu „moderní“ a naši činnost, která je již hodně rozsáhlá, dobře prezentovat.

Co se týče táborů v letošním roce (srpen), tak ti, kteří máte zájem dělat instruktory nebo vedoucí , pište mi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Na tyto tábory také můžete předregistrovat sebe, vaše děti nebo vaše kamarády, kvůli zabezpečení rezervace, přesné dispozice pak pošlu obratem.

Členské příspěvky byly na tento rok odhlasovány ve výši 200,- Kč/člen/rok a je nutné je uhradit na účet spolku: 2701380228/2010 – do zprávy pro příjemce jméno člena.Ve výjimečných případech v hotovosti.  Nově jsme také odsouhlasili, že spolkové výhody budou jen pro členy spolku a jejich rodinné příslušníky. Členové spolku budou mít slevy na tábory (na pobytový tábor většinou kolem cca 200,- sleva),kurzy a další akce spolku a také si mohou pro svou potřebu zapůjčovat kroje, kostýmy a další vybavení spolku krátkodobě bezplatně. Rodinní příslušníci členů (v případě, že sami neuhradili členský příspěvek včas)  budou mít 50 % slevu na půjčování. Ostatním zájemcům bude zapůjčení buď zamítnuto, protože mají na výpůjčku nárok přednostně členové, nebo jim bude zpoplatněno podle ceníku (např. u kroje cca 1000,- Kč, u kostýmu cca 200,- Kč, stany a další vybavení – viz ceník bude k dispozici).

Proto všem doporučujeme uhradit členský příspěvek nejpozději do konce února! Výjimky z administrativních důvodů již nemůžeme dělat.

Prosím o přeposlání dalším zájemcům o členství, nemáme na všechny mail.

 

Jakmile budou nové stránky v provozu, budeme vkládat všechny informace postupně tam.

Všem přeji hodně zdraví, papejte vitamíny   smile Dáša