V letošním roce, jak již víte, pořádáme pro mládež 12 - 18 let táborový kurz přežití - Survival v termínu 25. – 29. července, pro ty starší od 18 let v termínu 1. - 5. srpna. Zvažovali jsme, zda bychom nalezli termín a umožnili i mladším dětem od 6 do 13 let nasbírat s námi také táborové zážitky. Vloni jsme pro ty menší připravili program, zaměřující se hlavně na tábornické činnosti, který jsme pak aktuálně z důvodu šíleného vedra doplnili o odpolední pobyty v bazénu. Letos jsme se rozhodli dopřát těm menším získáním vztahu ke zvířatům. Ve spolupráci se spolkem Ekofarma Slunečnice se děti seznámí s chovem slepiček, kačenek, oveček, koz i koní. Velkou část tábora budeme věnovat rozvoji ekologického cítění a vztahu k přírodě, chybět nebudou smozřejmě ani táborové hry a výlety. Pro 16 dětí, kteří chtějí absolvovat pobyt včetně nocování budou připraveny stany s podsadami, celodenní stravování (snídaně, dopolední svačina, oběd, odpolední svačina, večeře, pitný režim)a večerní program. Pro dalších 16 „příměšťáků“, kteří se zúčasní jen denního programu od 8.00 do 16.00 (v případě potřeby mohou rodiče přivádět po dohodě děti již od 7.00), bude stravování pouze ve verzi svačina – oběd – svačina. Další informace a přihlášky: mob. 736603123 nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pro sourozence a členy spolku Můj domov sleva.

Ekotábor Dolní Kounice

List účastníka lze stáhnout ZDE.

 

 

 

Odpovědi na dotazy rodičů k Ekotáboru:

Jak můžeme přihlásit naše dítě?

Níže na stránce (pod plakátkem Ekotábor) je odkaz na "List účastníka". Zde vyplníte 1. stranu a zašlete je e- mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Další listy budete odevzdávat až při příjezdu na tábor. Právě tak si můžete vyžádat formulář "List účastníka" e- mailem nebo telefonicky (mob: 736 603 123)

Kam máme uhradit poplatek za tábor?

Jakmile nám bude od Vás doručena e- mailem vyplněná 1. strana "Listu účastníka", obdržíte od nás obratem bankovní údaje pro platbu převodem na účet spolku včetně variabilního symbolu pro Vaše dítě.

Pořadí přijímání dětí do naplnění kapacity tábora se řídí datem úhrady alespoń 50 % platby. Doporučujeme proto provést alespoń tuto platbu nejpozději do konce března a doplatek do konce května 2018. V přpadě, že budete hradit později, informujte se o obsazenosti tábora, abychom se vyhli zbytečnému vracení již uhrazených částek.

Je možné zrušit přihlášku a dostat platbu zpět?

Při odhlášení dítěte do konce dubna dostanete celou Vaši platbu zpět (nutno oznámit telefonicky na výše uvedeném mobilu)

Při odhlášení dítěte během měsíce května dostanete zpět pouze 50 % Vaší platby.

Při odhlášení dítěte během měsíce června dostanete zpět pouze 30 % Vaší platby.

Při odhlášení dítěte později než v červnu Vám platba vrácena nebude (výjimkou jsou závažné zdravotní a rodinné důvody, což řešíme individuálně)

Stornopoplatky se promíjejí, pokud na místo seženete sami náhradníka.

Lze uplatnit slevy?

Slevy na pobyt automaticky započítáváme členům spolku s uhrazeným členským příspěvkem za rok 2017 a 2018, pokud se aktivně účastní další činnosti spolku. Další slevy jsou pro rodiny, které přihlásili více sourozenců - na každé 2. dítě v rodině 200,- Kč. Speciální slevy v případě tíživé rodinné situace lze přiznat individuálně.

Co vše je započítáno v platbě za tábor? Potřebuje dítě kapesné?

Pobytová verze: Strava (snídaně - svačina - oběd - svačina - večeře + lehká 2. večeře v případě delšího večerního programu), pitný režim, ubytování ve stanech s podsadou (ve vlastním spacáku), doprava (Ekofarma, výlet, vstupné), koupání v bazénu (v případě velmi teplého počasí), drobné odměny, materiál na tvoření, instruktoři a vedoucí.

Příměstská verze: Strava (svačina- oběd - svačina), pitný režim, doprava (Ekofarma, výlet, vstupné), koupání v bazénu (v případě velmi teplého počasí), drobné odměny, materiál na tvoření, instruktoři a vedoucí.

Kapesné doporučujeme maximálně ve výši max 50,- Kč (např na zmrzlinu). Ovoce, zelenina, jogurty apod. jsou součástí stravy, sladkosti ve formě odměn v soutěžích jsou v ceně tábora. Za kapesné si děti ručí samy.

Co dítě mimo běžných věcí na tábor potřebuje a co se nedoporučuje?

Gumáky nebo jinou starší nepromokavou obuv, pevné boty na výlety, pláštěnku nebo nepromokavou bundu (deštníky jsou nevhodné), kšiltovku, šátek, plastový nebo plechový hrníček s nalepeným jménem, láhev na vodu, ešus nebo misku + příbor. Spacák nebo deku, polštářek a prostěradlo (pro pobytovou verzi). Doporučujeme dětem dávat s  sebou starší věci, které mohou v průběhu tábora zničit. Nedoporučujeme mobily, notebooky, foťáky apod. za jejich ztrátu či rozbití nemůžeme ručit. (Pokud si dítě potřebuje zavolat rodičům, může toto učinit z mobilu vedoucího. Taktéž fotografie může na přání dětí pořídit vedoucí.