Daleko od civilizace, blížící se noc, začínající déšť, v batohu už jen poslední krajíc chleba a prázdná láhev, poraněný kotník, mobilnímu telefonu došla baterka… Do podobné situace se může dostat každý člověk. V dnešní době, kdy je pro nás samozřejmostí, že se po zmáčknutí knoflíku rozsvítí světlo, začne fungovat topení, z vodovodu teče teplá voda a ve spíži je vždy dostatek jídla, si jen málokdo umí představit prožití několika dnů v přírodě bez těchto vymožeností, navíc pokud ještě dojde ke zranění či zhoršení počasí a pomoc není v dosahu.

Základní znalosti, jak si v těchto situacích poradit a vyzkoušet si to na vlastní kůži nabízí táborový kurz SURVIVAL. Vybočení ze zažitých zvyklostí přináší nové zážitky a využitelné praktické zkušenosti. Opusťte na chvíli svůj komfort a zkuste zjistit, čeho jste schopni v těžkých situacích a kde jsou vaše fyzické a psychické hranice.

Co od tohoto tábora můžete čekat? Spoustu teoretických znalostí, které budete moci uplatnit nejen během pobytu, ale i v běžném životě. Naučíte se, jak se postarat o sebe i ostatní, jak se bezpečně pohybovat v přírodě nebo poskytnout první pomoc. Součástí přípravné fáze je i instruktáž jak rozdělat oheň, jak si zajistit potravu a přístřeší, jak překonávat nástrahy v podobě vertikálních i horizontálních překážek, jak používat sebeobranu… Adrenalin vám určitě nebude chybět, všechno si zábavnou formou vyzkoušíte na vlastní kůži.

Info pro rodiče: Máte strach, že se vaše dítě ztratí nebo zraní v hlubokém lese a zůstane bez pomoci? Nebojte se. Na druhou stranu nám moderní doba přináší možnosti, jak účinně monitorovat pohyb pomocí GPS a v případě potřeby zasáhnout.

Pro děti a mládež od 12 do 15 let bude probíhat praktická část pobytu v menších skupinách, pro starší ve dvojicích nebo trojicích.

Využijte možnosti objednání vánočního dárkového poukazu pro sebe nebo své blízké se slevou 30% do 23. 12. 2017.